2015 i sammandrag

Under 2015 blev jag anställd som ungdomshandledare och slutade leva på existensminimum. Jag blev även bilägare. Svenssonpoängen samlades på hög. Nu behöver jag bara bli husägare och innehavare av postorderfru under 2016 för att få en total Svenssonjackpot.

Jag har fotograferat mindre än någonsin och knappt skrivit en rad text under året. Däremot har jag rest en hel del. Jag har varit i London, Glasgow, Inverness,  Aberdeen, Edinburgh, Malmö, Köpenhamn x2, Oslo, Göteborg, Hallandsåsen och Ullared.

I övrigt har det mest handlat om att äta, arbeta och sova.

Plus:

-Skottlandsresa som gav mersmak.

-Månadslön

-Jag har sett några riktigt fina rumpor.

Minus:

-Mycket arbete

-Lite fritid

-Jag har bara sett rumpor på avstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *