Ekonomiskt kapital

Jakten på ekonomiskt kapital går vidare. Det första halvåret 2012 är avsatt för den jakten. För närvarande håller jag på och förädlar de internetdomäner som jag är innehavare av. Under 2011 lyckades jag tjäna ihop 1,64 euro, genom att ha dessa parkerade hos sedo. Jag tror att jag kan göra ett bättre jobb, med dessa domäner själv. Målet för 2012 är således att tjäna mer än 1,64 euro på mina domäner.
Under det andra halvåret 2012 tar jag tag i skrivande och fotograferande ordentligt igen. Fram till dess får jag använda min kreativitet till att fundera ut intressanta sätt med vilket jag kan förädla mina domäner och öka värdet på dem. Det första sättet arbetar jag med för närvarande. Någon plan B finns ännu inte nedskriven.
Samtidigt går livet vidare. Jag irriterar mig fortfarande på religiösa människor, socialdemokrater och dansbandsmusik. Och förkyld är jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *