Världens godaste kassler!

4 portioner

100 g gul lök

1 msk margarin

400 g strimlad kassler

1.5 msk stark senap

3 msk sweet chilisås

2 dl matlagningsyoghurt

1 dl finhackad dill

100 g isbergssallad i fina bitar

280 g pasta

Skala löken och hacka i stora bitar. Placera en klick margarin i en varm stekpanna. När margarinet slutar bubbla tillsätts löken. Rör om och låt löken få färg. För att variera smaken kan även rödlök tillsättas. Strimla kasslern. Rör ner kassler, senap, sweet chilisås och matlagningsyoghurt. Som lokalpatriot använder jag Fyrissenap, men använd den senap som talar till just dig. Värm anrättningen. Blanda ner dill och isbergssallad. Servera med kokt pasta. Jag brukar använda tagliatelle. Det brukar vara lagom med 5 ”nystan” till 4 portioner. Smaklig måltid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *