Tänder på

Idag var det dags för tandläkarbesök. En försenad födelsedagspresent till mig själv. Av någon outgrundlig anledning såg mina tänder bra ut och jag fick hålla till godo med ”professionell tandrengöring”. Jag fick en del frågor om kosthållning och liknande, men svarade ganska sanningsenligt att jag i princip bara dricker vatten. Man kan ju fundera på varför jag har ett behov av att ljuga för tandläkaren och påstå att jag aldrig glömmer bort att borsta tänderna, använda tandtråd och skölja med listerine. Om jag hade haft så bra oral hygien som jag försökte få det att framstå som, så hade förmodligen mina tänder varit vita och utan antydan till lagningar. Nåväl, i ett parallellt universum anses nog mitt leende vara fint.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *