Röra till det och röra på sig

Jag motiverade mig själv att gå ut i solen idag, även om det dröjde till efter 13 innan jag hade fått på mig kläder. Tillbringade sedan en tidsperiod med att gå omkring med kamera i ett industriområde och se kufisk ut. Så om någonting kriminellt händer i krokarna under de närmsta veckorna så kommer antagligen mitt signalement att finnas i varje polisbil i Umeå med omnejd.

Utnyttjade sedan busskortet och handlade mat på Willys. Busschauffören var blond och tjej. Man blir konstigt nog mer motiverad att hälsa på busschauffören när busschauffören är blond och tjej, så jag hälsade på busschauffören. Det var dagens enda interaktion.

2 reaktion på “Röra till det och röra på sig

 1. Amanda

  >Det var dagens enda interaktion.

  läste jag som 'dagens enda erektion'. Höhö, öh, förlåt menar jag.
  Säger mer om mig än om dig.
  Uttråkad hemmamamma osv.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *