Check

  1. Skriva ut tenta Check
  2. Lämna in tenta Check
  3. Posta brev Check
  4. Handla rulltårta Check

Jag fick prova tre datorer, innan jag hittade en som godtog att mitt usb-minne verkligen var ett usb-minne. Den dator som brukar fungera var naturligtvis upptagen. Inlämningen gick ganska smidigt. Lärarna hade sina brevfack i bokstavsordning. Att posta brev blev besvärligare. Enligt postens hemsida ska det finnas en brevlåda på universitetsområdet, men efter en termins studier har jag ännu inte lyckats lokalisera denna. Inte heller idag hittade jag den. Jag fick gå till den enda brevlåda jag känner till och då passa på att handla. Därför checkar jag även av inhandlande av rulltårta, även om det inte var planerat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *