Någon sorts nyårslöften

Jag hade verkligen sett fram emot 2015. Nu var det dags för den stora kris som jag länge förberett mig på. Jag skulle börja gå omkring i uppknäppt skjorta och visa upp min håriga bringa för omvärlden, bära tjocka guldarmband och kanske investera i en uppenbar tupé. Planen var att jag skulle bli mer högljudd och vulgär. Någonting jag länge eftersträvat. Jag skulle spendera dagarna med att åka omkring i en sportig bil och stöta på kvinnor som var allt för unga. Det var min plan. Den ekonomiska verkligheten har dock satt stopp för alla utsvävningar för min del.

I stället får jag nu anpassa det nya året till verkligheten och hoppas på att allting blir större och mindre, snabbare och långsammare, högre och lägre, verkligare och overkligare, hårdare och mjukare, rikare och fattigare etc. Och jag kommer att sträva efter att någon gång under 2015 personligen få klämma på en riktigt saftig rumpa.

GOTT NYTT ÅR!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *