Personlig årskrönika 2014

I december 2013 flyttade jag till Skene och sedan dess har jag knappt rört på mig. Jag har under 2014 besökt Borås, Göteborg, Horred, Karlstad, Kinna, Rävlanda, Stenungsund, Stockholm, Ullared, Varberg, Veddige, Viskafors och Örebro. Det är inte mycket att skryta med.

Överlag är inte 2014 ett år att skryta med. Jag har inte uppnått någonting av värde egentligen. Jag försöker intala mig själv att det här nog är botten och att den är nådd. Nu kan det bara bli bättre. (I realiteten kan naturligtvis allt bli ännu sämre, men det låtsas jag inte om.)

Jag bor i en lagom stor lägenhet (för en person) och även om grannarna irriterar mig, har jag i varje fall tak över huvudet.

Plus:

-Besök på Bokmässan i Göteborg, Abecita konstmuseum i Borås och Gekås i Ullared.

-En del av årets fotografier blev riktigt bra.

-Jag har sett några riktigt fina rumpor.

Minus:

-Personlig ekonomi

-Personlig disciplin

-Jag har bara sett rumpor på avstånd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *