Turistresa till Veddige.

Den här veckan reste jag till Veddige och var turist under några timmar. Jag tror att jag hann se det som var värt att se. Det var en strålande fin sommardag och jag började med att fotografera sandtågets ankomst.

Sandtåget ankommer till Veddige.

Ett tåg kommer lastat.

Sedan blev det väl mest fotograferande av lastbilar, bussar och tåg. Förutsättningarna för sådant är väldigt bra i Veddige, då det finns både landsväg och järnväg med tillgänglig trafik. Ett kort besök på Karlssons lågprisvaruhus var nog förövrigt det mest ”normalturistiga” jag gjorde. Det fick räcka. Sedan åkte jag hem.

BILDGALLERIET är uppdaterat med veckans bilder på BUSSAR, LASTBILAR och TÅG.

2 reaktion på “Turistresa till Veddige.

  1. Pingback: Bondfångare | Markus Uhrvik

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *