Jag har så mycket att göra

Det finns så mycket för mig att göra. Tiden räcker inte till. Just nu känns det dock bra att ha många bollar i luften. Jag märkte precis att ett av de webbhotell jag nyttjar har tekniska problem. Det ger mig tid att titta till mina projekt på andra webbhotell. Jag har ändå fått ganska mycket gjort idag. Med mina mått mätt.

Jag började dagen med att förbereda nästa steg i min plan för världsherravälde. Än så länge ser det bra ut, men avgörandet ligger inte i mina händer. Det återstår gigantiskt mycket arbete, men det känns skönt att se att det går framåt.

Efter det har det blivit mest hushållsarbete. Man kan säga att jag har ersatt elektroniska hårddiskar, med att diska hårt för hand. Det gäller att nyttja den tid som finns.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *