Döden är inte vacker.

Jag gjorde misstaget att följa en länk till någonting jag inte ville se. Det var bilder från en förundersökning och visade upp en omaskerad fyndplats. Jag är inte bekant med vare sig offer eller gärningsman, men jag blev mycket illa berör av att se bilderna och att se i vilket sammanhang de var publicerade. En sista skymf mot offret och mot offrets anhöriga. Det är obehagligt att se hur en människa kan missbrukas och kastas bort som skräp. Människan är allt för värdefull för ett sådant slöseri. Varje dag presenteras nya svarta rubriker och bakom varje svart rubrik finns anhöriga till både offer och gärningsmän. Vad får en människa att beröva en annan människa sitt liv? Om man befinner sig i ett mörkt hål blir det inte lättare att ta sig ut ur hålet om man gräver sig djupare ner. Ingenting blir lättare av ökad börda.

2 reaktion på “Döden är inte vacker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *