Platsansökan

Bäste arbetsgivare. Jag vill härmed anmäla mig som sökande till den av er utannonserade tjänsten. Det som fångade mitt intresse för tjänsten är möjligheten att få utföra ett kvalificerat arbete i utbyte mot pengar. Jag är väldigt intresserad av att arbeta för pengar. Som student är jag van att leva billigt och har således inte vett att kräva en lön som matchar mina kunskaper. Någonting som kommer dig som arbetsgivare till del.

Som student, och tidigare som delägare i ett expansivt företag, är jag van vid att både arbeta i grupp, samt att ta ansvar för enskilda uppgifter och arbeta självständigt. Jag är van vid att förutsättningar ändras och kan direkt anpassa mig enligt dessa förändringar. Jag har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, vilket har varit mig behjälpligt i mina akademiska studier. Min fritid tillbringar jag med att fotografera och skriva, något som bidrar till att ge utlopp för en kreativitet som förhoppningsvis även kan ge positiva biverkningar i yrkeslivet. Jag tror att mina enorma erfarenheter och kunskaper kan komma väl till pass i tjänsten och bidra positivt till organisationen.

Efter avslutade akademiska studier ser jag fram emot nya utmaningar. Jag tror att den utannonserade tjänsten hos er är en utmaning som passar mig och ser fram emot att diskutera mer ingående i ett personligt möte.

Vänligen

Markus Uhrvik

Bifogat dokument: CV

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *