En studie i brott

I går var det ett seminarium om diskurser. Jag hade inte ens hållit den bok vi skulle ha läst i min hand innan seminariet, men det gick bra ändå. Det är bara och nicka och se glad ut medan någon annan pratar och sedan säga någonting intelligent när det är dags att öppna munnen. Jag hade först tänkt hålla en låg profil, men det blev svårt då vi bara var två studenter närvarande.
Helgen går åt till paperskrivande. Det ska bli tio sidor om Marx, Weber och Durkheim innan helgens slut. Det är belöningen för att man läser sociologi vid sidan om.
På måndag är det sedan dags för nästa seminarium i etnologi, som jag inte heller kommer att vara förberedd för. Jag är nog den sämsta studenten någonsin. brottsligt dålig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *